dav

Even voorstellen: onze nieuwe collega!

ImProvia groeit, sinds eind augustus versterkt Victor het salesteam van ImProvia. We spraken hem op zijn tweede dag over zijn vliegende start.

Victor kun je jezelf eens voorstellen?

Mijn naam is Victor Haaze, 29 jaar en woonachtig in Den Haag samen met mijn vriendin Larisha. Ik ben gekend als voetbal fanaat en op zaterdag aanwezig in de kleedkamer, afwezig op het veld. Daarnaast gek op uit eten, de kroeg in met vrienden, koken, reizen. Een doorsnee 29 jarige jongen.

Voor mijn start bij ImProvia heb ik 4 jaar in de detachering gewerkt bij Voort. Daar was ik actief in de installatietechniek als recruiter/ accountmanager. Ook heb ik nog een halfjaar bij Unilever en bij Octo gewerkt.

Waar krijg jij het meeste energie van?

Als accountmanager maak ik me sterk voor tevreden opdrachtgevers. Vanuit die rol krijg ik ook veel energie om nieuwe markten te ontwikkelen. Ook wil ik graag met het team van enthousiaste collega’s snel aan de slag.

Je bent hier pas net, maar je hebt vast een eerste indruk

Een warm welkom en zéér vriendelijke collega’s Ik heb niet het idee dat ik pas 2 dagen aan het werk ben!

Je bent net gestart als accountmanager, waar kijk je het meest naar uit?

ImProvia Engineering & Consultancy verder uitbouwen. Met name door het bouwen aan nieuwe klantrelaties en een mooie groei doormaken samen met vestiging in Hoofddorp.

Reader Interactions

Top