Engineering Professionals

Electrical Engineering

Het is niets nieuws dat de continuïteit van productie, mobiliteit en beschikbaarheid afhangt van de juiste inrichting van elektrotechnische installaties. Of het nu gaat om een productielijn, infra-kunstwerk, weg-systeem of hoogspanning station, elektriciteit is cruciaal.

Vanuit deze gedachte hebben onze Electrical Engineers vele kennis en ervaring opgebouwd over besturingstechniek, meet- en regeltechniek, dynamisch verkeersmanagement, energievoorziening en distributie van energie (laag-, midden- en hoogspanning) in de infra, industrie en energie.

Ons team helpt u om de kosten van storingen en downtime van uw verouderde systemen terug te dringen, de snelheid van uw productielijnen te optimaliseren en de veiligheid van systemen te garanderen. Onze specialisten ontwikkelen optimale elektrotechnische installaties die zorgen voor optimale- en veilige operatie van machines en installaties.

Bekijk tooling

Mechanical Engineering

Mechanical Engineers zijn een onmisbare schakel in productontwikkeling, productinnovatie en machinebouw. Van transportsystemen tot complexe productiemachines, mechanica is de basis van goede- en veilige operatie van de machine.

Onze Mechanical Engineers kunnen u helpen van kleine modificaties tot het ontwerpen van complete machineparken, productielijnen en installaties. Als specialist in mechanical engineering ontwikkelen we voor machinebouwers, OEM-ers en productiebedrijven machines en producten die functioneel, betrouwbaar, veilig én kosten efficiënt zijn.

De ingenieurs van ImProvia voeren hun opdrachten uit in verschillende branches binnen de industrie, hiermee brengen zij een hoop ervaring en technieken mee waar u in uw projecten uw voordeel mee doet.

Bekijk tooling

Industriële Automatisering

Machines bouwen, technische installaties aanleggen en systemen integreren is één, maar een betrouwbare en veilige operatie staat of valt met juiste software. Voor complexe machines, productielijnen of infra-kunstwerken als bruggen en sluizen, is besturingstechniek essentieel.

De industriële automatisering professionals van ImProvia kunnen deze vraag uitstekend beantwoorden. Uiteenlopend van advies, opstellen specificaties, uitvoer tot en met onderhoud en beheer van uw bestaande besturingstechnische installaties, onze specialisten gaan samen met u voor succes.

Onze engineers zijn specialisten voor wie technische automatisering hun core business is met een nadruk op o.a. software engineering (PLC, SCADA en DCS), instrumentatie, aandrijftechniek, vision, processimulaties en veiligheid; toegepast in de machinebouw, procesindustrie en infra.

Bekijk tooling

Project & Engineering Management

Al vanaf het eerste begin is ImProvia actief in het succesvol managen van complexe technische projecten in de infra en industrie. Van renovatie van een tunnel tot het upgraden van een industriële productielocatie, de Project Managers van ImProvia hebben ervaring opgedaan in vele branches en industrieën.

De Project Managers van ImProvia hebben technische kennis in huis en project management capaciteiten die er toe doen. In combinatie met een goede set aan soft-skills en een hoge mate van EQ, hebben onze Project Managers de kwaliteiten om complexe projecten met veel stakeholders en eisen succesvol te maken.

Bekijk tooling

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Top