Corporate story

Geboren uit passie

Op een vrijdagmiddag in 2006, zitten een aantal vrienden bij elkaar. Ze zijn het erover eens: TE vaak nemen klanten genoegen met de standaard. Maar waar standaard de norm is, stokt de vooruitgang. Doodzonde en simpelweg niet goed genoeg, vinden zij. Techniek biedt immers uitkomst, voor allerhande maatschappelijke problemen. Dat ze met deze missie in korte tijd de passie van veel gelijkgestemden aanwakkeren, is dan nog slechts een droom.

Gedreven door techniek

De visie van de allereerste ImProvianen laat zich snel vertalen in een gedegen ondernemingsplan. Wat ImProvia wil bieden? ‘One-stop-shopping’ voor technische uitdagingen, van ontwerp en inbedrijfstelling tot uitvoering en onderhoud. Direct vanaf de start gaat het snel. Binnen de kortste keren doet ImProvia het onderhoudsmanagement voor leidende bedrijven binnen de industrie. En om tegemoet te komen aan een groeiende vraag naar projectmanagement, breidt ImProvia haar diensten uit met projectleiders. Al snel volgt een engineeringafdeling met werktuigbouwkunde, elektrotechniek en technische automatisering als specialismen. Er wordt gewerkt aan technische oplossingen voor de klanten, waar ze echt wat mee kunnen. De professionals van ImProvia brengen de kennis die voor successen zorgen. In de jaren die daarop volgen breidt het team van ImProvianen snel uit en groeit ImProvia tot de technisch partner in de markten: (hightech)industrie, infra en energie.

Gericht op vooruitgang

ImProvia signaleert tijdig dat de veranderde markt nieuwe kansen biedt. De organisatie verandert van een competentiegerichte organisatie naar een geografische georiënteerde onderneming. ImProvia is daar gevestigd waar haar opdrachtgevers zich bevinden. Ook breidt de onderneming haar diensten met succes uit door zich steeds meer te richten op multidisciplinaire opdrachten en dienstverlening te leveren van het hoogste niveau. ImProvia verlegt ook letterlijk haar grenzen met de start en opbouw van vestigingen in Polen.

ImProvia blijft zich de komende jaren sterk richten op projecten en services in de markten infra, energie en (hightech)industrie. Het team, met inmiddels ruim 170 ImProvianen, groeit met de jaren en door een toename van kennis en ervaring kan ImProvia continu werken aan betere oplossingen. Innovatieve oplossingen die tegemoet komen aan de steeds hogere eisen die de maatschappij stelt aan technische installaties. In een wereld vol technische mogelijkheden maakt ImProvia het onmogelijke mogelijk en biedt het techneuten weer een podium waarop zij kunnen acteren.

Top